Det er ikke et tilfælde, at vi ved, hvad vi snakker om

Bag ElevateIT står Mads Dyrlund og Lasse Hansen. Begge har været næsten to årtier i IT-branchen, hvor de har arbejdet med alt fra teknisk implementering til rådgivning og strategi. Med andre ord kender de ikke blot teknologierne til bunds, men ved også, hvordan de bruges for at skabe resultater, der rykker på din bundlinje.

Mads Dyrlund
Partner

Mads har over 20 års erfaring fra IT-branchen, både som konsulent, projektleder og arkitekt, hvor han har arbejdet for nogle af de største virksomheder i Danmark. Derudover har han som iværksætter været med til at stifte flere succesrige IT-virksomheder. Hans styrke er evnen til at kombinere IT-viden med forretningsforståelse – og derigennem hjælpe virksomheder med at træffe de valg, der passer allerbedst til deres behov.

Lasse Hansen
Partner

Med afsæt i en teknisk baggrund som IT-konsulent har Lasse gennem de seneste knap to årtier arbejdet med alt fra udvikling, implementering og styring af IT-projekter til personaleledelse af IT-medarbejdere. Den baggrund har ikke blot givet ham en bred teknisk forståelse for de bagvedliggende teknologier, men også værktøjerne til at skabe et positivt og udviklende miljø for medarbejdere på alle niveauer.

Følg os på Linkedin