Nu har du vist hørt nok på os.
Hvad siger kunderne?

Vi kan skrive nok så meget om, hvor dygtige vi er til at løse dine IT-udfordringer. Men i sidste ende betyder det ingenting … medmindre kunderne er enige. Så lad os spørge dem: Hvad synes I om os?

Nick Ellegaard
Operations Manager

Frederiksberg kommune

”Noget af det, der imponerer mig hos ElevateIT, er deres forståelse for IT og evne til at få løsningerne til at spille sammen med IT-infrastrukturen. De formår virkelig at tænke IT ind i forretningen, så vi når de mål, vi har sat os. Både når det gælder teknisk IT-udvikling og rendyrkede forretningsprojekter.”

Annie Stahel
Koncern IT-chef

Social- og Indenrigsministeriet

”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ElevateIT. De har fx hjulpet os igennem hele vores store transformation i Socialministeriet med modernisering af IT-platformen. Og så er de vores go to-samarbejdspartner, når noget virkelig brænder på og er teknisk svært.”

Sasa Dervovic
Sektionsleder

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
Københavns Universitet

"Det er vigtigt for os at have samarbejdspartnere, vi kan stole på, både når det gælder den tekniske leverance, kvaliteten af rådgivningen og ærligheden i samarbejdet. Og det kan vi med ElevateIT, som vi har glæden af at bruge som sparringspartner på alt fra tekniske til strategiske projekter. Hvor de har hjulpet os med at komme ud af nogle kritiske situationer på bedste vis. ElevateIT er vores samarbejdspartner som vi altid kan regne med."

Kundereferencer

Vi har kunder af mange slags, både offentlige og private. Her er et lille udpluk.